Τζουζέπε Βιέρι

Άνεργος κωμικός. Όλα τα αστεία του έχουν κάρτα ανεργίας. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Από μικρός διαγνώστηκε με παιδοθαυμίτιδα και όπως κάθε παιδί – θαύμα που σέβεται το χάρισμά του, αφοσιώθηκε στην προσπάθεια να διαψεύσει τον τίτλο “wonder kid”.
42 χρόνια μετά συνεχίζει τον ανένδοτο αγώνα του να αποδείξει ότι δεν είναι παιδί – θαύμα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ξεκίνησε το stand up όντας μεσήλιξ; Πόσο πιο χαμηλά να πέσει για να τον πιστέψουν επιτέλους; Αποφασισμένος να μην ανέβει στο επίπεδο των άλλων – τουιτάρει ασταμάτητα και μεταφέρει τα γραφόμενά του και επί σκηνής και όπου τον αφήσουν να πιάσει μικρόφωνο.
Τον Οκτώβρη του 2014 μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση των κωμικών της Θεσσαλονίκης, οργανώνει τις βραδιές ανοικτού μικροφώνου OPENKWMIC στο φιλόξενο χώρο του Μαιευτηρίου, στο κέντρο της πόλης. 

giu.jpg
 
 
 

Βασίλης Κατέρης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κάποια στιγμή θα πεθάνει. Στο μεταξύ ας κάνει stand up comedy για να θρέψει τον εγωισμό του.

Είναι περίεργο να γράφεις για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο. Ξεκίνησα stand up, στη Θεσσαλονίκη, στα τέλη του ιστορικού 2012. Δεν καταστράφηκε ο κόσμος και συνέχισα για να τον καταστρέψω εγώ.

Πλέον παίζω σε μπαρ, θέατρα, παιδικά πάρτι, αυλές, γκαράζ και σπηλιές. 

Σπουδάζω κάτι που μισώ, είμαι από Σέρρες και δεν είμαι γυναίκα, άρα κανείς δεν λέει παροιμίες για εμένα και ανήκω σε μία τεράστια οικογένεια που μου καταστρέφει τη ζωή, αλλά με εμπνέει για αστεία.

.

 
 

Στέλιος Ανατολίτης

 

O Στέλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έζησε κι ένα χρόνο στο χωριό του και αυτό ευθύνεται για πολλά από τα παιδικά τραύματα που κουβαλάει. 
Σπουδάζει Χημεία (ναι, ακόμα, αλλά όχι για πολύ) και δηλώνει επίσης μουσικός και ηθοποιός.

Σε κάποια φάση πρέπει να αποφασίσει επιτέλους τι στο καλό θέλει από αυτή τη ζωή. 
Ξεκίνησε το stand up το 2012 παρέα με τον Γιώργο Βαβούρα και την κωμική ομάδα «Μαλλιά Κουβάρια». Τώρα είναι σόλο και γιόλο και εμφανίζεται κυρίως σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη.

Το 2014 κέρδισε κι έναν διαγωνισμό stand up που διοργανώθηκε στο 8ball υπό την αιγίδα του Comedy Lab.

Ασχολείται πλέον επαγγελματικά και με το αυτοσχεδιαστικό θέατρο (Improv) και τη διδασκαλία του σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Κούδα.