Το μοναδικό comedy club της Θεσσαλονίκης.

 
ατζα4.jpg
 
 

Μαιευτήριο, το σπίτι του stand-up comedy

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Μαιευτήριο έχει ετοιμάσει για εσάς ένα εκπληκτικό πρόγραμμα παραστάσεων stand-up comedy και όχι μόνο. Κάθε εβδομάδα, νέοι και έμπειροι κωμικοί από όλη την Ελλάδα αναλαμβάνουν δράση, στο μοναδικό κόμεντυ κλαμπ της πόλης. Το κοινό του Μαιευτηρίου, έχει ήδη αναγνωριστεί ως το πιο ένθερμο κοινό από την ελληνική στανταπική κοινότητα. Σας περιμένουμε και φέτος με ακόμα πιο ξεκαρδιστικές παραστάσεις που επιλέξαμε και ευελπιστούμε ότι θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

Openkwmic, εκεί που γεννιούνται τα αστεία

Τα shows ανοικτού μικροφώνου (open mics) χαρακτηρίζονται από την άγρια ομορφιά του απρόβλεπτου και αποτελούν την απαρχή κάθε νέου αστείου. Είναι η ευκαιρία για κάποιον/α να δοκιμάσει για πρώτη φορά να ανεβεί σε μία σκηνή και να κάνει τον κόσμο να γελάσει. Στα open mics, ακόμα και έμπειροι κωμικοί συμμετέχουν για να τεστάρουν στο κοινό τα νέα τους αστεία. Είναι ένα μίγμα ενθουσιασμού και εμπειρίας, με γρήγορες εναλλαγές κωμικών και ασταμάτητο γέλιο.
Το Openkwmic, μπαίνει και αυτό στην τέταρτή του χρονιά. Έχουμε προγραμματίσει να ανεβούν 15 παραστάσεις Openkwmic για την περίοδο 2017 - 2018. Αν θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή, κάνε κλικ στην ειδική σελίδα http://www.maieftiriocomedy.gr/okparticipate και εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

 
 

“(χώρος για εμπνευσμένη ατάκα που δεν συγκρίνεται με την εμπειρία που θα ζήσεις στο Μαιευτήριο)”

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ  

 
7J4A6668.jpg